Rüyada cep telefonunun yandığını görmek

Rüyada cep telefonunun yandığını görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, duaların allah katında karşılığını bulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sağlığını da kaybedeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonunun yandığını gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz.

Rüyada cep telefonunun yandığını görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonun yandığını görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kırık cep telefonu görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dokunmatik cep telefonu görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulur.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek düşmanların önlerinin açılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefon numarası görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hediye cep telefonu almak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments