Rüyada altın toka takmak

Rüyada altın toka takmak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın toka takmak gördüyseniz:

  • Aile, gayrimenkul veya evle ilgili konularda ilerlemenin sürmesi gerekiyor.

Rüyada altın toka takmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz toka takmak üzüntü duyacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada toka takmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kafaya toka takmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine alamet eder.

Rüyada saç tel toka takmak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada saç tokası takmak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah toka takmak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı toka takmak sürpriz olayların meydana geleceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments