Rüyada yumurta içinde cenin görmek

Rüyada yumurta içinde cenin görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada yumurta içinde cenin gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada yumurta içinde cenin görmek yeni denemelerde bulunacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek cenin görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölü cenin görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş cenin görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Rüyada cenin gömmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenin yediğini görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek cenini görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada cenin yemek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments