Rüyada çene tutulması görmek

Rüyada çene tutulması görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kazançlı bir işe girileceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına alamet eder.

Rüyada çene tutulması gördüyseniz:

  • Belli şekilde davranmanız ya da belli yönde ilerlemeniz konusunda ısrarcı olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada çene tutulması görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada çene kılı görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Rüyada çene okşamak kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, ortalığın karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada çenenin kıllandığını görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, endişeli durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çenesinin tutulduğunu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına alamet eder.

Rüyada kadının çenesinden kıl koparmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine yorulur.

Rüyada çenenin kilitlendiğini görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada alt çene dişi görmek düşünmeden adımlar atayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments