Rüyada alt çene dişi görmek

Rüyada alt çene dişi görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, dinç kalacağına tabir olunur.

Rüyada alt çene dişi gördüyseniz:

  • Sadece duygusal açıdan biraz huzursuzsunuz.

Rüyada alt çene dişi görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birinin çenesini bağlamak dertlerin bir anda sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çene altında kıl görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çene kırmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet eder.

Rüyada çene kilitlenmesi görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada çene kayması görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalet eder.

Rüyada kırık çene görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çenesini kırmak bereketli işler yapılacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments