Rüyada altın tektaş yüzük takmak

Rüyada altın tektaş yüzük takmak sağlık ve hayır getireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın tektaş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Gergin hissedebilirsiniz.

Rüyada altın tektaş yüzük takmak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, köşeye sıkıştıracağına rivayet eder.

Rüyada tektaş yüzük takmak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tektaş ve alyans takmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet eder.

Rüyada alyans ve tektaş takmak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işarettir.

Rüyada tektaş yüzüğün kırıldığını görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tektaş yüzüğün taşının düştüğünü görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulur.

Rüyada tektaş yüzük taktığını görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın alyans ve tektaş görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments