Rüyada tektaş yüzüğün kırıldığını görmek

Rüyada tektaş yüzüğün kırıldığını görmek kısmet alacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, rakipleri mağlup edeceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada tektaş yüzüğün kırıldığını gördüyseniz:

  • Evli bir erkekseniz sosyal çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada tektaş yüzüğün kırıldığını görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet eder.

Rüyada tektaş yüzük taktığını görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın tektaş yüzük takmak işinin en iyisi olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada tektaş yüzük takmak emeklerinin karşılığını alacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tektaş yüzüğün taşının düştüğünü görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada parmakta tektaş görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret eder.

Rüyada tektaş ve alyans takmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada alyans ve tektaş takmak sağlık problemleri yaşamayacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments