Rüyada çelik kapı almak

Rüyada çelik kapı almak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada çelik kapı almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda çok yakında olumlu gelişmeler var.

Rüyada kırık çelik kapı görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada beyaz çelik kapı görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Rüyada çelik kapı yaptırmak iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada çelik kapı açmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada çelik kapı almak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çelik kapı taktırmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çelik tava görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çelik görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments