Rüyada tabakta altın görmek

Rüyada tabakta altın görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, allah katında güzel mükafatlar almasına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada tabakta altın gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz elinizi zayıflatabilir veya sizi zor bir durumda bırakabilir.

Rüyada altın tabak görmek büyük borçların altında ezileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Rüyada tabakta altın görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, alım gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabak içinde altın görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir tabak altın görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada cam tabak bardak görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada mor tabak görmek muradınıza ereceğinize, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabak taşımak allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, derdin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments