Rüyada altın sürahi görmek

Rüyada altın sürahi görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın sürahi gördüyseniz:

  • Seyahat edebilir veya sıkça karşılaşmadığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada altın sürahi görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürahi su görmek allah’ın lütuflarına ereceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürahi ve bardak görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada dolu sürahi görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, büyük düşüneceğine işaret eder.

Rüyada bakır sürahi görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalettir.

Rüyada cam sürahi kırmak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada plastik sürahi görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, sıkıntıların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürahi yıkamak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments