Rüyada cebelitarık boğazını görmek

Rüyada cebelitarık boğazını görmek keder yaşayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada cebelitarık boğazını gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada cebelitarık boğazını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebeli nur dağını görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalettir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak toparlanacağına, kendine geleceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek boğazı kesmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret eder.

Rüyada adam boğazını kesmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments