Rüyada altın satın aldığını görmek

Rüyada altın satın aldığını görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, kişinin afiyette kalacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine inanılır.

Rüyada altın satın aldığını gördüyseniz:

  • Genelde aşırı bir aktivite gösteriyorsunuz.

Rüyada altın satın aldığını görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine yorulur.

Rüyada çay satın aldığını görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına alamet eder.

Rüyada yoğurt satın aldığını görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalettir.

Rüyada battaniye satın aldığını görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada çorap satın aldığını görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada parfüm satın aldığını görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafet satın aldığını görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, çok büyük destek vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments