Rüyada kıyafet satın aldığını görmek

Rüyada kıyafet satın aldığını görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulur.

Rüyada kıyafet satın aldığını gördüyseniz:

  • Olayları geçiştirmeye çalışmak yerine daha yapıcı yaklaşımlar geliştirmek yararınıza olabilir.

Rüyada kıyafet satın aldığını görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyafet satın almak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek kıyafeti satın almak yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yaklaşan güzel günlere işaret etmektedir.

Rüyada yeni kıyafet satın almak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine inanılır.

Rüyada yeni kıyafetler aldığını görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine alamet eder.

Rüyada bebek kıyafeti aldığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin kıyafet aldığını görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Rüyada başkasının kıyafet aldığını görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments