Rüyada çantayı çöpe atmak işinin de hep yürüyeceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.
Rüyada çantayı çöpe atmak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.
Rüyada çöpe bişey atmak iyi halin geleceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.
Rüyada evden çöp atmak yapacağı planların altüst olacağına, kötü günlerinin biteceğine alamet etmektedir.
Rüyada balıkları çöpe atmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine işarettir.
Rüyada evdeki çöpleri atmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işaret etmektedir.
Rüyada yüzüğü çöpe atmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.
Rüyada eti çöpe atmak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.
Rüyada ayakkabıyı çöpe atmak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına işaret eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.