Rüyada çantanın içinde su görmek

Rüyada çantanın içinde su görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada çantanın içinde su gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi mantıklı seviyede tutmanız gerekiyor.

Rüyada çantanın içinde su görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına inanılır.

Rüyada çantanın içinde altın görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işarettir.

Rüyada çantanın içinde yılan görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada siyah çanta içinde para görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret eder.

Rüyada çanta içinde toka görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada çanta içinde bebek görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada çanta içinde para görmek herkesin desteğinin alınacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada çanta içinde altın görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments