Rüyada çanta içinde altın görmek

Rüyada çanta içinde altın görmek istediği başarıya kavuşacağına, sorunların hallolacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çanta içinde altın gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Rüyada çantanın içinde altın görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada çanta içinde altın görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada çantanın içinde yılan görmek ayrılanların kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada çanta içinde kağıt para görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çanta içinde toka görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine rivayet eder.

Rüyada çantanın içinde su görmek allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, kendisiyle de gururlanacağına yorulur.

Rüyada çanta içinde bebek görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada çanta içinde para görmek dertlerin başlayacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments