Rüyada siyah çanta içinde para görmek

Rüyada siyah çanta içinde para görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, zorlukların baş göstereceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah çanta içinde para gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada siyah çanta içinde para görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çanta içinde para görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çanta içinde kağıt para görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, hayallere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada siyah para çantası görmek yeni başlangıçlar yapacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada çantanın içinde altın görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada çanta içinde toka görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çantanın içinde yılan görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına alamet eder.

Rüyada çanta içinde altın görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments