Rüyada canlı adam gömmek

Rüyada canlı adam gömmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, patron koltuğuna geçeceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işaret etmektedir.

Rüyada canlı adam gömmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza veya yeni olanaklara kavuşmanıza yardımı olabilecek sosyal aktiviteler söz konusu olabilir.

Rüyada canlı adam gömmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalettir.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet eder.

Rüyada birini canlı gömmek her attığı adımı paraya çevireceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı canlı gömmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada canlıyı gömmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı insan gömmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada canlı bebek gömmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada canlı insanı mezara gömmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments