Rüyada can acıtmak

Rüyada can acıtmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada can acıtmak gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, bazı arkadaşlarınız size bir iş veya iş birliği teklifiyle gelebilirler.

Rüyada birinin canını acıtmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret etmektedir.

Rüyada can acıtmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada mezarın acıldıgını görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada acı içinde ağlamak heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada ölü birini acı çekerken görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan acı biber toplamak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada acılı yemek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına işarettir.

Rüyada kırmızı acı biber görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments