Rüyada camiyi süpürmek

Rüyada camiyi süpürmek güzel günler yaşayacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kötü olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada camiyi süpürmek gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmek yerine gerekeni yapmalısınız.

Rüyada cami avlusu süpürmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami süpürdüğünü görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, başarısız olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami avlusunu süpürmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine işaret eder.

Rüyada caminin önünü süpürmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına işaret eder.

Rüyada camiyi süpürmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret eder.

Rüyada cami önü süpürmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine tabir olunur.

Rüyada cami süpürmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, dileklerin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camii süpürmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments