Rüyada caminin içinde gezmek

Rüyada caminin içinde gezmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalettir.

Rüyada caminin içinde gezmek gördüyseniz:

  • Hiç görmediğiniz bir noktaya varabilirsiniz.

Rüyada caminin içinde gezmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok sorunlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami içinde gezmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada cami gezmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada camileri gezmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine işaret eder.

Rüyada camiyi gezdiğini görmek makam edineceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada camii gezmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusunda gezmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada camiyi gezmek artık hayatının bir düzene gireceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments