Rüyada caminin etrafında dolaşmak

Rüyada caminin etrafında dolaşmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına işarettir.

Rüyada caminin etrafında dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söz veya hareketlerinden rahatsızlık duyabilirsiniz.

Rüyada caminin etrafında dolaşmak her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işarettir.

Rüyada cami etrafında dolaşmak istediği başarıya kavuşacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kabenin etrafında dolaşmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada caminin etrafını temizlemek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada cami etrafında kalabalık görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada cami dolaşmak hayırlı kapıların açılacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına delalettir.

Rüyada cami içinde dolaşmak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada etrafında yılan görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments