Rüyada camide ayakkabılarının çalındığını görmek

Rüyada camide ayakkabılarının çalındığını görmek sağlık sorunları yaşanacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada camide ayakkabılarının çalındığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada camide ayakkabılarının çalındığını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada camide ayakkabıyı bulamamak hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına tabir olunur.

Rüyada camide ayakkabısını kaybetmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalet eder.

Rüyada camiden ayakkabı çaldırmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına delalettir.

Rüyada camide ayakkabılarını kaybetmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, ufkunun açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide ayakkabı yıkamak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Rüyada camiden ayakkabı çalmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işarettir.

Rüyada camide ayakkabı çaldırmak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Adem

1Ben,babam,annem ve halam tarihi bir camide veya yeni açılmış bir camiyi görmeye gidiyoruz camide halam fotoğraf çekerken ben ve babam namaz kılmaya gidiyoruz daha sonra ben ayakkabımı kapaklı bölmeden alıp tek başıma ayrı caminin yanındaki otobüs durağına gidiyorum durağın yanında otururken karşımda biri var kim olduğunu bilmiyorum bana birşey işaret ediyor ayaklarımı sallarken yanlış ayakkabı giydiğimi fark ediyorum camiye geri dönüyorum bayan ayakkabısı kameralardan bakılıyor 2 kişi görünüyor

Caner

Sabah namazını kılıp yattım. Rüyamda büyük bir camiye gidiyorum. Camiden çıkışta ayakkabılarım çalınmış. Eve nasıl gidecem falan diye düşünürken uyandım. Şimdi tabire bakıyorum aynı cümle içinde hem sorun yaşayacağına hemde mutluluk yaşayacaksın diyor hiçbirşey anlamadım.

Muharrem dk

Sabah namazimi kılıp dualar okuyarak yattım uyudum.rüyamda İki arkadaş Cami çıkışında ayakkabılarimizi ararken karşıdan Bir şahıs boşuna aramayın onları çaldılar diye bize seslendi. Yanımdaki arkadaş başka bir ayakkabı bu oldu dedi giydi gitti. Bende ayakkabıların içinde ayağıma Uygun ayakkabı aradım ama hiçbiri olmadı ve beğenmedim ayakkabımı bulamadım yalın ayak kaldım ne yapacağımı düşünürken uyandım.