Rüyada cami ve imam görmek

Rüyada cami ve imam görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, sorunlar altında ezileceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, birçok iş teklifi alınacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami ve imam gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek ne varsa işleme koyabilirsiniz.

Rüyada cami imamı olduğunu görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına tabir olunur.

Rüyada cami imamı olmak iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Rüyada camii imamı görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada camiye imam olmak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına rivayet eder.

Rüyada cami ve imam görmek bir ömür olacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada caminin imamını görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami imamı görmek yeni girişimlerde bulunacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine işarettir.

Rüyada cami imam görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments