Rüyada cami kapısını temizlemek

Rüyada cami kapısını temizlemek daha temkinli ve garantici olacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Rüyada cami kapısını temizlemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Rüyada cami kapısını temizlemek elinin bollaşmasına vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada caminin etrafını temizlemek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada cami önü temizlemek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusu temizlemek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada cami temizlemek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına yorulur.

Rüyada cami tuvaleti temizlemek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına alamet eder.

Rüyada caminin içini temizlemek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusunu temizlemek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments