Rüyada cami avlusundan geçmek

Rüyada cami avlusundan geçmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sıkıntı yükleneceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, bunun için allah’a şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada cami avlusundan geçmek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Rüyada cami avlusundan geçmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada camii avlusu görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusunda oturmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada cami avlusunda yatmak zafer elde edileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada cami avlusunda uyumak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Rüyada cami avlusunda bulunmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine inanılır.

Rüyada cami avlusunda yemek yemek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada cami avlusuna girmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments