Rüyada altın künye görmek

Rüyada altın künye görmek yoksul için zenginliğe, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, borçlarının ödeneceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın künye gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde, kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz.

Rüyada altın künye ve yüzük görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna altın künye takmak hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın künye kaybetmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada altın künye bulmak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada altın künye satmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına tabir olunur.

Rüyada altın künye görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kola altın künye takmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işarettir.

Rüyada altın künye almak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments