Rüyada çamaşır deterjan görmek

Rüyada çamaşır deterjan görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, varolan borçların ödeneceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır deterjan gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Rüyada çamaşır deterjanı görmek ona şifa olmayacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır deterjanı almak iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, alım gücünün zayıflamayacağına rivayet eder.

Rüyada çamaşır deterjan görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada temizlik deterjanı görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada toz deterjan almak kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada deterjanla temizlik yapmak sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, ayrıcalık elde edeceğine yorulur.

Rüyada sıvı deterjan görmek yüklü miktarda para kazanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada deterjanlı su görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Semih

Bu gece rüyamda çamaşır makinasına bir miktar çamaşır deterjanı koydum. Makinayı çalıştırıp çamaşır yıkamadım sadece deterjan koydum sonra uyandım. Tabirini yaparmısınız

Semih

Yorumunuz için Hak teala sizden razı olsun