Rüyada çalıştığı patronunu görmek

Rüyada çalıştığı patronunu görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, parasının ve malının artacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çalıştığı patronunu gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına tabir olunur.

Rüyada patronu çalışırken görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çalıştığı patronunu görmek sıkıntısından kurtulacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada patronun sesini duymak hayıflanacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada iş patronunu görmek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada patronunu öpmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada patronunu ve eşini görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine yorulur.

Rüyada patronla sarılmak torunlarına dahi yeteceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments