Rüyada çadırda yaşadığını görmek

Rüyada çadırda yaşadığını görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kesesinin dolacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çadırda yaşadığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Rüyada çadırda yaşadığını görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara çadır görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada çingene çadırı görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine rivayet eder.

Rüyada taziye çadırı görmek gelir elde edeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına işaret eder.

Rüyada sirk çadırı görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük çadır görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi çadır görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, mutluluğa ve neşeye işaret eder.

Rüyada beyaz çadır görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments