Rüyada buzlu görmek

Rüyada buzlu görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerle fikir çatışması yaşayabilirsiniz.

Rüyada buzda kayak yapmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde buz görmek kendisi ile baş başa kalacağına, duaların kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz pateni kaymak yeterli kimse haline geleceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada buza düşmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada buzlu kar görmek afiyette giden düzeninden olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş göl görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine delalettir.

Rüyada dağda buz görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada erimiş buz görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, hem de sevdiklerinin olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments