Rüyada buzdolabında et görmek

Rüyada buzdolabında et görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, hayatın kolaylaşacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabında et gördüyseniz:

  • Konuşmalar istediğiniz gibi sonuçlanmazsa nedeni siz olmayacaksınız.

Rüyada buzdolabında çiğ et görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada buzdolabında donmuş et görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada buzdolabına et koymak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında et görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının buzdolabında et görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabında meyve görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabına yemek koymak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, gerginliğin biteceğine alamet eder.

Rüyada buzdolabı süsü görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşegül

Rüyada nda görümce min buzdolabında donmuş etgormek