Rüyada buzdolabında meyve görmek

Rüyada buzdolabında meyve görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabında meyve gördüyseniz:

  • Sizi alışık olmadığınız yerlere götürecek veya alışılmadık tecrübeler yaşatabilecek aktivitelere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada buzdolabında meyve görmek yanlış işlere girileceğine, yeni bir ortama gireceğine işaret eder.

Rüyada buzdolabında yeşillik görmek bir akrabadan hata görüleceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalettir.

Rüyada buzdolabını açmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, yeni işlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabında balık görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabından su akması görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabından yemek yemek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni buzdolabı almak işlerin yakın zamanda bozulacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada buzdolabı hediye almak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments