Rüyada buz devri görmek

Rüyada buz devri görmek hem de çok üzüleceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, derdin sona ereceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada buz devri gördüyseniz:

  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Rüyada buz devri görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsün devrildiğini görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada otobüs devrilmesi görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine yorulur.

Rüyada minare devrilmesi görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işarettir.

Rüyada binanın devrildiğini görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalettir.

Rüyada tramvayın devrildiğini görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada devrilen tren görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç devrilmesi görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments