Rüyada minare devrilmesi görmek

Rüyada minare devrilmesi görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada minare devrilmesi gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkat etmek, hoşnutsuz kişilerin hoşnutsuzluklarının giderilmesine yardım edebilir.

Rüyada devrilmiş minare görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada minare devrilmesi görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, gülüp eğleneceğine yorulur.

Rüyada devrilen kamyon görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, işinin ehli olacağına işarettir.

Rüyada tramvayın devrildiğini görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada otobüs devrilmesi görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada devrilen bina görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına delalettir.

Rüyada minibüsün devrildiğini görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulur.

Rüyada trenin devrilmesini görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments