Rüyada büyük zeytin görmek

Rüyada büyük zeytin görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, para sahibi olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada büyük zeytin gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Rüyada büyük siyah zeytin yemek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük zeytin görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil zeytin görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına delalettir.

Rüyada büyük zeytin ağacı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada büyük siyah zeytin görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine inanılır.

Rüyada kurtlu siyah zeytin görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin yiyen görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin fidanı dikmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, de zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments