Rüyada büyük siyah zeytin görmek

Rüyada büyük siyah zeytin görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük siyah zeytin gördüyseniz:

  • Özel konularda sırlarınızı çok güvendiğiniz dostlarınız dışında kimselere açmayın.

Rüyada büyük siyah zeytin görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük siyah zeytin yemek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada büyük zeytin ağacı görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gerginliğin biteceğine inanılır.

Rüyada büyük zeytin görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada büyük yeşil zeytin görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah zeytin topladığını görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin yemek görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin ikram etmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments