Rüyada altın kaplumbağa görmek

Rüyada altın kaplumbağa görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, daha çok dünya malı edineceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalettir.

Rüyada altın kaplumbağa gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız hoş şeyler duygularınızı göstermenin doğru yolu olabilir.

Rüyada altın kaplumbağa görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada kaplumbağa yavrularını görmek darlığa düşeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada denizde kaplumbağa görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, işlerini tek başına yöneteceğine inanılır.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa hediye etmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yavru görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments