Rüyada tarlada yeşil soğan görmek

Rüyada tarlada yeşil soğan görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada tarlada yeşil soğan gördüyseniz:

  • Daha önceki akılcı tutumlarınız sayesinde elinize önemli bir miktar para geçebilir.

Rüyada tarlada yeşil soğan görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına inanılır.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet eder.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada taze soğan tarlası görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada soğan toplamak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada tarlaya soğan dikmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments