Rüyada büyük gemide olmak

Rüyada büyük gemide olmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, istediği başarıyı göstereceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada büyük gemide olmak gördüyseniz:

  • Herkes birbirinden farklı fikirlere sahip olabilir.

Rüyada büyük bir gemi görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük gemi görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir gemide olduğunu görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada büyük beyaz gemi görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük yolcu gemisi görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yük gemisi görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına delalet eder.

Rüyada denizde büyük gemi görmek allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet eder.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments