Rüyada büyük bir gemide olduğunu görmek

Rüyada büyük bir gemide olduğunu görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, güzel bir hayat geçireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, ailesini hem gururlandıracağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir gemide olduğunu gördüyseniz:

  • Sözlerine dikkat etmezlerse ufak bir çatışma olabilir.

Rüyada büyük gemiye binmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini büyük gemide görmek hayırlı bir haber alınacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir gemiye binmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek iş öğreneceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük gemiler görmek allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir gemide olduğunu görmek hayırlı günlerin geleceğine, allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine işarettir.

Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulur.

Rüyada büyük bir gemide olmak sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments