Rüyada denizde hazine bulmak

Rüyada denizde hazine bulmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, yaşama hevesinden olacağına, hikmete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde hazine bulmak gördüyseniz:

  • Hatırlayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Rüyada denizde hazine bulmak parasının her zaman bereketli olacağına, işlerin ters gideceğine işarettir.

Rüyada hazine bulmak güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada toprak altında hazine bulmak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada mezarda hazine bulmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada hazine para bulmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, günahtan temizlenmeye işaret etmektedir.

Rüyada hazine sandığı bulmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Rüyada altın hazine bulmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde hazine bulmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments