Rüyada büyük bir havuzda yüzmek

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, engellerin ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinmeye açıksınız.

Rüyada çok büyük havuzda yüzmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada büyük havuzda yüzmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Rüyada havuzda kıyafetlerle yüzmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, makam ve rütbe edineceğine alamet eder.

Rüyada bulanık havuzda yüzmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin havuzda yüzdüğünü görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzun dibinde yüzmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments