Rüyada büyük abdesti yapmak

Rüyada büyük abdesti yapmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı işarettir.

Rüyada büyük abdesti yapmak gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemelisiniz.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada sokağa büyük abdest yapmak hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırına büyük abdestini yapmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti altına yapmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete büyük abdest yapmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına inanılır.

Rüyada büyük abdestini eve yapmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments