Rüyada büyük abdeste çıkmak

Rüyada büyük abdeste çıkmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada büyük abdeste çıkmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada büyük abdeste çıkmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada donuna büyük abdest yapmak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdestini üzerine yapmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, hayırlı bir eşe yorulmaktadır.

Rüyada başkasını büyük abdestini yaparken görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada büyük abdest yapmak ve yıkamak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, zorlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments