Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, ömür boyu süreceğine, onlara karşı zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız, başkalarının işlerine karışmakla veya doğruları çarpıtmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada yatağına büyük abdest yapmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa büyük abdest yapmak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, afiyette ve keyifte olacağına yorulur.

Rüyada çamaşırına büyük abdest yapmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine tabir olunur.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak büyük bir proje ortaya koyacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti yapmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada eve büyük abdest yapmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments