Rüyada büyü yapıldığını görmek

Rüyada büyü yapıldığını görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler girişimleriniz ya da yerine getirmeniz gereken işler konusunda size yardımcı olmayabilirler veya görevlerini yerine getirmeyebilirler.

Rüyada bebeğe büyü yapıldığını görmek bir fitne çıkarmaya, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalettir.

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulur.

Rüyada büyü yapıldığını anlamak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine inanılır.

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret eder.

Rüyada büyü yapıldığını öğrenmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına alamet eder.

Rüyada birisine büyü yapıldığını görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyü yapılmasını görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, hayırlı işlerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments