Rüyada kılların uzadığını görmek

Rüyada kılların uzadığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu günler yaşanacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına delalet eder.

Rüyada kılların uzadığını gördüyseniz:

  • Birkaç tanesiyle aynı anda ilgilenmek yerine, sizin için çok önemli bir projeye öncelik tanımanız toplum içindeki duruşunuz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada bacak kıllarının uzadığını görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına yorulur.

Rüyada vücut kıllarının uzadığını görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kıllarının uzadığını görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıl uzadığını görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kılın uzadığını görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments