Rüyada ölünün burnunu görmek

Rüyada ölünün burnunu görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, hastalıkların biteceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün burnunu gördüyseniz:

  • Belli konularda işleri uygulayan taraf olmak, tasarlayan kadar cazip olmayabilir.

Rüyada ölünün burnunu görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunun kanaması görmek yıkılacağına, üzüleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada birinin burnunu temizlemek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına inanılır.

Rüyada burnunu kurcalamak eşlerin ayrılacağına, elinin de bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuz burnu görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yarınlarına inanacağına işaret eder.

Rüyada burnumun kanadığını görmek zor günlerden geçeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada burnu yikamak bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments