Rüyada bulgur yağdığını görmek

Rüyada bulgur yağdığını görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgur yağdığını gördüyseniz:

  • Hatalarından ya da başarısızlıklarından sizi sorumlu tutmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada bulgur yağdığını görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada bulgur mercimek görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada taşlı bulgur görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut bulgur görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada iri bulgur görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaş bulgur görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada salçalı bulgur pilavı görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada pişmemiş bulgur görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments